top of page
A.D. Justice.jpg

A.D. Justice

A.D. (Angel) Justice är en prisbelönt USA Today-bästsäljande författare som bor i Georgia, USA. Hon har en MBA-utbildning från Regis University i Colorado, och bor för närvarande söder om Chattanooga, Tennessee. Angel har två barn med sin älskling från högskolan som hon varit gift med i nästan trettio år. Hon arbetar fortfarande heltid under dagarna och spenderar sina nätter med att skriva. När hon inte är upptagen med att sitta framför sin laptop, tycker hon om att spendera tid med familj och vänner. Hennes favoritsysselsättning inkluderar läsning, ridning och resor till platser hon aldrig besökt tidigare.


Angel släppte sin första roman, Wicked Games, i augusti 2013, en romantisk spännande roman som ingår i en serie av fem böcker, Steele Security-serien. Hon fortsatte sedan med att skriva i andra genrer, inklusive erotisk spänning, paranormal romantik och modern romantik. Även om varje genre har ett annat fokus, är alla hennes böcker kända för att ha passion!

  • Instagram
  • Facebook
bok, e-bok, comwboy, man, bokomslag
ROMANCE / FEELGOOD

SE UPP MED VAD DU ÖNSKAR DIG

Ace Sharp och Layne Elliott kommer från två skilda världar. Ace är en ensamstående pappa som gör sitt bästa för att uppfostra sin dotter i hemstaden. Layne är framgångsrik och drömmer om bebisen hon inte kan få. Deras hjärtan är vaksamma, men av olika anledningar.

 

Sårad stolthet styr deras beslut och de håller varandra på avstånd. Förödande svek plågar deras tankar och de ifrågasätter om äkta kärlekens existerar. Krossade själar som vägrar att öppna upp sina hjärtan igen. Men ett slumpmässigt möte förändrar allt.

 

De är varandras raka motsatser, båda inställda på att inte ge med sig, men oförmögna att stoppa deras öde. Då kommer det förflutna till ytan och hotar att förstöra. Är det värt att riskera allt för att lära sig älska igen? Ett liv utan kärlek är trots allt inte ett liv värt att leva.

bottom of page