A.D. JUSTICE
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

A.D. (Angel) Justice är en prisbelönt USA Today-bästsäljande författare som bor i Georgia, USA. Hon har en MBA-utbildning från Regis University i Colorado, och bor för närvarande söder om Chattanooga, Tennessee. Angel har två barn med sin älskling från högskolan som hon varit gift med i nästan trettio år. Hon arbetar fortfarande heltid under dagarna och spenderar sina nätter med att skriva. När hon inte är upptagen med att sitta framför sin laptop, tycker hon om att spendera tid med familj och vänner. Hennes favoritsysselsättning inkluderar läsning, ridning och resor till platser hon aldrig besökt tidigare.
 
Angel släppte sin första roman, Wicked Games, i augusti 2013, en romantisk spännande roman som ingår i en serie av fem böcker, Steele Security-serien. Hon fortsatte sedan med att skriva i andra genrer, inklusive erotisk spänning, paranormal romantik och modern romantik. Även om varje genre har ett annat fokus, är alla hennes böcker kända för att ha passion!

Förutom Steele Security Serien (Wicked Games, Wicked Ties, Wicked Nights, Wicked Intentions & Wicked Shadows), har Angel också skrivit Dominic Powers duo-login (The Crazy Series, Crazy Maybe, Crazy Baby, & Crazy Love) och The Vault (Warning: Part One, Warning: Part Two, & Warning: Part Three).

 

Hennes fristående romantiska romaner inkluderar Save Grace, Totally Captivated, Intent, Immortal Envy (paranormal romance), och fristående novellerna, Just One Summer och Envy (Aleatha Romig's The Fidelity Series Kindle World).

 

Hon var också medlem av den bortsprungna hit antologierna F*Cking Awkward och

F* cking Awkward Holidays.

 

Intent var vinnaren av både det eftertraktade priset Readers’ Choice 5-stjärniga pris och The Readers’ Choice Bronze Favorite Women's Romance.
 
Angel är medlem i Romance Writers of America och Novelists, Inc.

Se upp med vad du önskar dig

Ace Sharp och Layne Elliott kommer från två skilda världar. Ace är en ensamstående pappa som gör sitt bästa för att uppfostra sin dotter i hemstaden. Layne är framgångsrik och drömmer om bebisen hon inte kan få. Deras hjärtan är vaksamma, men av olika anledningar. Sårad stolthet styr deras beslut och de håller varandra på avstånd. Förödande svek plågar deras tankar och de ifrågasätter om äkta kärlek ens existerar. Krossade själar som vägrar att öppna upp sina hjärtan igen.

 

Men ett slumpmässigt möte förändrar allt. De är varandras raka motsatser, båda inställda på att inte ge med sig, men oförmögna att stoppa deras öde. Då kommer det förflutna till ytan och hotar att förstöra. Är det värt att riskera allt för att lära sig älska igen? Ett liv utan kärlek är trots allt inte ett liv värt att leva.

BOK: SE UPP MED VAD DU ÖNSKAR DIG (eng titel: Intent)

FORMAT: HÄFTAD & E-BOK

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2021