Image by Sharon McCutcheon
A_edited.jpg

A.D. (Angel) Justice är en prisbelönt USA Today-bästsäljande författare som bor i Georgia, USA. Hon har en MBA-utbildning från Regis University i Colorado, och bor för närvarande söder om Chattanooga, Tennessee. Angel har två barn med sin älskling från högskolan som hon varit gift med i nästan trettio år. Hon arbetar fortfarande heltid under dagarna och spenderar sina nätter med att skriva. När hon inte är upptagen med att sitta framför sin laptop, tycker hon om att spendera tid med familj och vänner. Hennes favoritsysselsättning inkluderar läsning, ridning och resor till platser hon aldrig besökt tidigare.


Angel släppte sin första roman, Wicked Games, i augusti 2013, en romantisk spännande roman som ingår i en serie av fem böcker, Steele Security-serien. Hon fortsatte sedan med att skriva i andra genrer, inklusive erotisk spänning, paranormal romantik och modern romantik. Även om varje genre har ett annat fokus, är alla hennes böcker kända för att ha passion!

A.D. Justice

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
Se upp med vad du önskar dig.jpg

Recension

Den här är så bra. Så mycket kärlek i. Så himla mycket spänning. Slutet va bäst. Jag kunde inte lägga ifrån mig den dom 80 sista sidorna. Så himla bra helt enkelt.

- Cecilia Grip, Goodreags

Jag fullständigt golvades av boken. Den är så vacker på alla vis. Här får känslorna fritt spelrum, man blir så varm i hjärtat även om det är smärtsamt men samtidigt fullt av hopp.

- Agnetha Jönsson, Instagram