Image by Sharon McCutcheon
11_edited_edited_edited.jpg

Agatha Rae är en internationellt publicerad polsk författare. Hon gjorde sin debut inom fiction med romanen Oenone som släpptes 2013. Sedan dess har hon publicerat noveller, kort noveller och romaner, inklusive Tangents duologin, The Belt och The Garden.

Agatha är ett stort fan av kanadensiska rockers från bandet The Tea Party, en ivrig bio-goer och en CD-samlare. Hon jobbar för närvarande på en ny roman Psychopomp.

Agatha Rae

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
Se upp med vad du önskar dig.jpg

Recension...

SE UPP MED VAD DU ÖNSKAR DIG

Den här är så bra. Så mycket kärlek i. Så himla mycket spänning. Slutet va bäst. Jag kunde inte lägga ifrån mig den dom 80 sista sidorna. Så himla bra helt enkelt.

- Cecilia Grip

Jag fullständigt golvades av boken. Den är så vacker på alla vis. Här får känslorna fritt spelrum, man blir så varm i hjärtat även om det är smärtsamt men samtidigt fullt av hopp.

- Agnetha Jönsson

Image by Sharon McCutcheon
Tangents 1.jpg

Otroligt bra bok!! Skulle starkt rekommendera denna bok om du gillar äventyr & verklighetsbaserade händelser som blandas med tidsresande och fantasy.

- Sanna Welin, Bokus

Wow vilken bok. Helt hänförd av vändningarna och spänningen som finns, inte en minut var tråkig utan den är så sjukt bra. 

- Agnetha Jönsson, Instagram

Recension

Image by Sharon McCutcheon
Tangents 2.jpg

Jag gillar verkligen Agatha Rays sätta skriva och karaktärernas trovärdighet har hon verkligen lyckats med. Läs båda delarna,

de hänger fantastiskt bra ihop och ger

en upplevelse.

- Snezana Lindskog, Instagram

Jag blev helt fast i boken och jag är så glad att jag fann dessa böcker. Ni måste läsa Förlorad I tidens grepp del 1 & 2, ytterst sällan jag läser delarna efter varandra men här gick det inte att stå emot.

- Agnetha Jönsson, Instagram

Recension