ALEATHA ROMIG
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

Aleatha Romig är en bästsäljande författare som bor i Indiana, USA. Hon har bland annat legat på flera stora topplistor såsom New York Times, Wall Street Journal, och USA Today.  Hon växte upp i Mishawaka, tog examen vid Indiana University och bor för närvarande  söder om Indianapolis. 

 

Aleatha har  tre barn tillsammans med sin "high school sweetheart" som hon varit gift med i nästan trettio år. Innan hon blev en heltidsförfattare jobbade hon som tandhygienist under dagarna och tillbringade nätterna med att skriva. När hon inte fantiserar om häpnadsväckande vändningar så tycker hon om att tillbringa sin tid med familj och vänner. Hennes andra fritidsintressen är att läsa och skapa hjältar/anti-hjältar som hemsöker dina drömmar!

 

Aleatha släppte sin första roman Consequences i augusti 2011. Consequences blev snabbt en bästsäljande serie med fem romaner och två fristående delar som utkom 2011 till 2015. Den fängslande och episka historien om Anthony och Claire Rawlings har berört mer än en halv miljon läsare. Den första delen i serien Tales From The Dark Side, Insidious släpptes under hösten 2014. Med dessa fristående spänningsromaner fortsätter Aleatha att skriva historier med vändningar och hetta.

 

Under hösten 2015 kastade hon sig in i en värld full av mörk och romantisk spänning med lanseringen av Betrayal, den första av fem delar i den nya serien Infidelity som har tagit läsarna världen över med storm. Hon fortsatte  sin författarkarriär tillsammans med Thomas och Mercer. Hennes böcker  Into The Light och Away From The Dark  publicerades genom deras förlag under 2016.

 

Under 2018 blir Aleathas första del i serien Infidelity utgiven av Everlasting Publisher Int.

Förrådd

En vecka. Ingen framtid. Inget förflutet. Inget mer.  

Alexandria Collins har en vecka att leva bekymmersfritt på en lyxig resort inga spöken från det förflutna eller press inför framtiden. Hon återskapar sig själv som Charli, och faller för Nox, en sexig och mystisk man som får henne att uppleva nöjen som hon aldrig kunnat föreställa sig.  

Lennox Nox Demetri är rik, självsäker och beslutsam han vet vad han vill. Från första gången han ser Charli på en exklusiv resort, vet han att han vill ha henne. Trots att han vanligtvis är den som sätter upp reglerna, tar de ett gemensamt beslut:   

En vecka. Inget mer.  

När de som står Alexandria närmast förråder henne, måste hon bestämma hur långt hon är villig att gå för att överleva. Vissa val är inte lätta att ta, särskilt inte när de involverar hjärta, kropp och själ.

 

Från New York Times och USA Today utkommer den bästsäljande författaren Aleatha Romig med FÖRRÅDD, den första av fem böcker i INFIDELITY-serien.

BOK: FÖRRÅDD - Del 1, Infidelity-serien (eng titel: BETRAYAL)

FORMAT: HÄFTAD & E-BOK

Svekfull

Ace Sharp och Layne Elliott kommer från två skilda världar. Ace är en ensamstående pappa som gör sitt bästa för att uppfostra sin dotter i hemstaden. Layne är framgångsrik och drömmer om bebisen hon inte kan få. Deras hjärtan är vaksamma, men av olika anledningar. Sårad stolthet styr deras beslut och de håller varandra på avstånd. Förödande svek plågar deras tankar och de ifrågasätter om äkta kärlek ens existerar. Krossade själar som vägrar att öppna upp sina hjärtan igen.

 

Men ett slumpmässigt möte förändrar allt. De är varandras raka motsatser, båda inställda på att inte ge med sig, men oförmögna att stoppa deras öde. Då kommer det förflutna till ytan och hotar att förstöra. Är det värt att riskera allt för att lära sig älska igen? Ett liv utan kärlek är trots allt inte ett liv värt att leva.

BOK: SVEKFULL - Del 2, Infidelity-serien (eng titel: DECEPTION)

FORMAT: HÄFTAD & E-BOK

Tredje delen av fem utkommer 2021

Baksidestext

BOK: 

FORMAT: HÄFTAD & E-BOK

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2021