• Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

ALEATHA ROMIG

Aleatha Romig är en bästsäljande författare som bor i Indiana, USA. Hon har bland annat legat på flera stora topplistor såsom New York Times, Wall Street Journal, och USA Today.  Hon växte upp i Mishawaka, tog examen vid Indiana University och bor för närvarande  söder om Indianapolis. 

 

Aleatha har  tre barn tillsammans med sin "high school sweetheart" som hon varit gift med i nästan trettio år. Innan hon blev en heltidsförfattare jobbade hon som tandhygienist under dagarna och tillbringade nätterna med att skriva. När hon inte fantiserar om häpnadsväckande vändningar så tycker hon om att tillbringa sin tid med familj och vänner. Hennes andra fritidsintressen är att läsa och skapa hjältar/anti-hjältar som hemsöker dina drömmar!

 

Aleatha släppte sin första roman Consequences i augusti 2011. Consequences blev snabbt en bästsäljande serie med fem romaner och två fristående delar som utkom 2011 till 2015. Den fängslande och episka historien om Anthony och Claire Rawlings har berört mer än en halv miljon läsare. Den första delen i serien Tales From The Dark Side, Insidious släpptes under hösten 2014. Med dessa fristående spänningsromaner fortsätter Aleatha att skriva historier med vändningar och hetta.

 

Under hösten 2015 kastade hon sig in i en värld full av mörk och romantisk spänning med lanseringen av Betrayal, den första av fem delar i den nya serien Infidelity som har tagit läsarna världen över med storm. Hon fortsatte  sin författarkarriär tillsammans med Thomas och Mercer. Hennes böcker  Into The Light och Away From The Dark  publicerades genom deras förlag under 2016.

 

Under 2018 blir Aleathas första del i serien Infidelity utgiven av Everlasting Publisher Int.

ISBN: 9789188147912

Utgiven: 2018-01-12

Bandtyp: Häftad / E-bok

ISBN: 9789188795878

Utgiven: 2019-09-27

Bandtyp: Häftad / E-bok

ISBN:

Utgiven:

Bandtyp: Häftad / E-bok

ISBN:

Utgiven:

Bandtyp: Häftad / E-bok

ISBN:

Utgiven:

Bandtyp: Häftad / E-bok

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2020