Image by Sharon McCutcheon
Aleatha%2520Romig_edited_edited.jpg

Aleatha Romig är en bästsäljande författare i New York Times, Wall Street Journal och USA Today som bor i Indiana, USA. Hon växte upp i Mishawaka, tog examen från Indiana University och bor för närvarande söder om Indianapolis.

 

Aleatha har uppfostrat tre barn tillsammans med sin kärlek från gymnasiet som varit hennes man i över trettio år. Innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon dagar som tandhygienist och tillbringade sina nätter med att skriva. Nu, när hon inte föreställer sig oförutsedda vändningar i sina böcker, gillar hon att spendera sin tid med sin familj och sina vänner. Hennes andra tidsfördriv inkluderar att läsa och skapa hjältar / antihjältar som hemsöker dina drömmar!

Aleatha Romig

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
Förrådd.jpg

En av de bästa bokserie jag läst! Denna bok griper tag i en från starten och släpper en inte. Karaktär som stannar kvar hos en långt efter man läst sista sidan och en historia som lämnar mersmak. En bok som bara måste läsas!

- Elina, Bokus

En mycket välgjord och fängslande bok som tar dig från sida till sida med en laddad stämning som inte sviker en tum. Den innehåller allt vad en romance ska innehålla, maktspel, andras förväntningar, societet. Naturligtvis finns det en het fläkt av lust och åtrå. En helt galet och fantastisk bok man måste läsa. Läs den nu!!

- Elisabeth Lundebring, Bokus

Recension

Image by Sharon McCutcheon
Svekfull.jpg

Den här är så jäkla bra den här serien. Jag älskar att den påminner om femtio nyanser men ändå inte. För denna är mjukare och mysigare och jag gillar verkligen stuket på den här serien. Tror det ska bli en trilogi men jag är inte helt säker. Men oavsett så är den HET!!!!

- Cecilia Grip, Goodreads

En fullkomligt sprakande bok som fått mig att gå igång på alla cylindrar. Här vävs spänning, sårade känslor och maktspel men även attraktionen mellan Alex och Nox till hejdundrande berättelse som gör det stört omöjlig att lägga ifrån sig, man vill bara läsa vidare tills sista sidan är utläst. Gillar man fifty shades After serien så är den minst lika härlig.
En SÅ beroendeframkallande serie.

- Agnetha Jönsson, Goodreads

Recension