top of page
Aleatha Romig.jpg

Aleatha Romig

Aleatha Romig är en bästsäljande författare i New York Times, Wall Street Journal och USA Today som bor i Indiana, USA. Hon växte upp i Mishawaka, tog examen från Indiana University och bor för närvarande söder om Indianapolis.

 

Aleatha har uppfostrat tre barn tillsammans med sin kärlek från gymnasiet som varit hennes man i över trettio år. Innan hon blev heltidsförfattare arbetade hon dagar som tandhygienist och tillbringade sina nätter med att skriva. Nu, när hon inte föreställer sig oförutsedda vändningar i sina böcker, gillar hon att spendera sin tid med sin familj och sina vänner. Hennes andra tidsfördriv inkluderar att läsa och skapa hjältar / antihjältar som hemsöker dina drömmar!

  • Instagram
  • Facebook
Infidelity.png
Romance/Drama
Storpocket, del 3 >>

INFIDELITY-SERIEN

Bok 1

En vecka. Ingen framtid. Inget förflutet. Inget mer.

Alexandria Collins har en vecka att leva bekymmersfritt på en lyxig resort inga spöken från det förflutna eller press inför framtiden. Hon återskapar sig själv som Charli, och faller för Nox, en sexig och mystisk man som får henne att uppleva nöjen som hon aldrig kunnat föreställa sig.

Lennox Nox Demetri är rik, självsäker och beslutsam han vet vad han vill. Från första gången han ser Charli på en exklusiv resort, vet han att han vill ha henne. Trots att han vanligtvis är den som sätter upp reglerna, tar de ett gemensamt beslut:

En vecka. Inget mer.

När de som står Alexandria närmast förråder henne, måste hon bestämma hur långt hon är villig att gå för att överleva. Vissa val är inte lätta att ta, särskilt inte när de involverar hjärta, kropp och själ.

***

Bok 2

Han äger dig. Vad han än säger att du ska göra, så gör du det.

Ett år. Ingen framtid. Ett förflutet som inte försvinner.

Lennox Nox Demetri bröt sina egna regler genom att göra ett vad. Det må inte ha vart direkt med Djävulen, men det betyder inte att Satan själv inte såg på. Var det ödet som förde Charli in i hans liv och till hans säng? Vad kommer att ske när regler bryts och hemligheter avslöjas?

Alex Charli Collins fann njutning med Nox på ett sätt hon aldrig upplevt. Det var innan hon visste hans efternamn. Nu när Infidelity är involverad och regler har ändrats, vad kommer att hända när verkliga livet och fantasi kolliderar?

***

Bok 3

Allt tog sin början i Del Mar, ett tillfälligt möte med en enda regel - en vecka. Ingen framtid.

Lennox "Nox" Demetri och Alexandria "Charli" Collins hade all avsikt att följa sin överenskommelse, men regler är till för att brytas. I Svekfull förenas de, med Nox som sätter upp nya regler och Charli har inget annat val än att följa dem.

Nu, än en gång, har spelet förändrats. Nox och Charlis heta, sensuella möte har vuxit till något mer, men det hotas av hemligheter och ånger. Är det deras kärlek och intensiva sexuella kemi som driver dem samman eller något mörkare? Eller finns en marionettmästare bakom kulisserna som drar i trådarna på deras kärleksaffär?

Skumma typer lurar runt varje hörn, och alla är misstänkta när Nox och Charlis förflutna kolliderar med nuet och hotar att tvinga tillbaka dem till sina förutbestämda öden.

Kan affärer som förmedlats tidigare förnekas av något så rent som kärlek och lika ångande som attraktionen som delas av Nox och Charli? Eller var allt ett bedrägeri - med början från det allra första mötet?

bottom of page