top of page
Andreas Trunk.jpg

Andreas Trunk

  • Instagram
  • Facebook

Andreas Trunk är entreprenör och företagare från Mölndal utanför Göteborg. Tillsammans med Patric Erlandsson romandebuterar han 2019 med en ungdomsroman om Dino. Romanen började sitt liv 2004 när Patric och Andreas, som då arbetade på Ericsson i Göteborg, började skriva den bok som de själva velat läsa i unga år. Åren som följde lekte de fram en berättelse i en härlig verklighetsflykt från deras "vanliga liv".

 

Inspirationen hämtades från alla fantasy-, science fiction- och äventyrsromaner de själva läst, kombinerat med egna erfarenheter från barn- och ungdomen. Problem och glädjeämnen som alla ungdomar upplever (kärlek, mobbing, osäkerhet och relationer) men i ett större sammanhang och mitt i kampen mellan gott och ont.

ONDSKAN BORTOM STJÄRNORNA

Dino Åder har få vänner och i skolan blir han mobbad. För att undkomma Biffen och hans gäng gömmer han sig en dag i en fallfärdig stuga. I ena ögonblicket sitter han i en fåtölj, i det andra vaknar han upp i en okänd galax, där onda makter smider hemliga planer. Vad var det egentligen som hände?

Trots oron att aldrig hitta hem igen gör han det bästa av situationen. Vad som börjar i en lek blir snart till allvar när han upptäcker en förmåga som ingen annan besitter. Barn blir kidnappade, lojaliteter ifrågasätts och Dino finner sig öga mot öga med ondskan.

Ondskan bortom stjärnorna är en berättelse om mod, vänskap och inre styrka.

bottom of page