Har du skrivit en bok inom romance, fantasy eller erotik?

Här följer lite info om utgivning samt hur du sänder in manuset.

Vi har två utgivningsmodeller, vilket innefattar två olika investeringsmodeller:

Utgivning e-bok samt tryckt bok.

Pris från: 75.000 kr

Utgivning av endast e-bok. (svensk eller engelsk)

Pris från: 10.000 kr

Pris avgörs av bl.a. av antal tecken (sidor) ditt manus innehåller.

Everlasting Publisher Int. söker ständigt efter nya författare som är intresserade av engagera sig i sitt författarskap och vill vara delaktig i sin bokutgivning. Som författare hos oss investerar man i sin utgivning enligt modellerna nämnda ovan och täcker på så sätt de huvudsakliga kostnaderna för utgivningsprocessen.

Investeringen återbetalas i form av royalty i takt med att bokupplagan säljs. För att bli utgiven hos oss ser vi helst att författaren har ett bolag (enskild firma räcker gott och väl). Det är av praktiska skäl då man som författare ofta har en del kostnader för författarskapet, vilka är mycket enklare att dra av i ett företag som kan göra nödvändiga investeringar och ta emot royaltyutbetalningar.

 

För info om hur man startar företag besök länken här - Verksamt.se

Vi har i vårt team både svenska medarbetare, men även team utanför Europa där alla jobbar för att boken ska komma ut på marknaden på bästa sätt.

Vi använder oss av olika mediekanaler, annonseringar, tidningar, radio, BTJ (bibliotekstjänst) och bloggrecensenter. Därutöver marknadsför vi också alla våra titlar på Facebook, Instagram, Twitter, Boktugg.se, vår hemsida m.m.

Alla våra böcker finns hos Adlibris, Bokus, CDON, Storytel, Nextory, Bookbeat, Bokon, Apple, Amazon, Googleplay, men även hos utvalda ICA Maxi butiker samt hos vissa bokhandlare.


Observera, vi antar INTE automatiskt manus bara för att man kan investera. Vi ger däremot alltid feedback oavsett om vi antar manuset eller inte.

Här följer lite info innan du sänder in manuset.

Följande gäller när du skickar:

 

# Läs igenom ditt manus en gång till! Ju fler missar och svagheter du tvättat bort innan du skickar in texten, desto bättre. 

 

Använd ditt ordbehandlingsprograms rättstavningsfunktion.

 

# Använd så enkel layout som möjligt. Du behöver inte använda ett visst teckensnitt. Men vill du välja ett lättläst så fungerar Garamond eller Bookman Old Style fint. Det viktiga är att texten är läsbart, organiserad och korrekturläst.

# Ordentliga marginaler runtom - sätt inställningarna på A4 som har måtten 2,54 cm runt om. Välj inte egna mått utan gå utifrån dessa.

 

# Rätt radavstånd - 

en och en halv eller dubbelt radavstånd.

 

# Dags att skicka manuset -

Vi tar endast emot digitala manuskript i pdf eller Word. 

 

# Glöm inte - sända en kort presentation om dig själv, ditt namn och e-postadress.

 

# Slutligen - skicka in ditt kompletta manus. Du behöver inte skriva en synopsis om du inte vill, men skriv vad din bok handlar om i några korta meningar. Samt vilken ålder du tror den vänder sig till. Glöm inte skriva vilken  genre den tillhör.

Skicka ditt manus till:

manus@everlastingpublisher.com

A writer is simply a photographer of thoughts.

-Brandon A. Trean

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2020