DANIELLE LEE ZWISSLER
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

Danielle Lee Zwissler är från en liten stad i Ohio, och tycker om att läsa om cowboys, skriva om cowboys och titta på dem. Hon älskar Harry Potter, Sam Smith, och Caramel Macchiato.

Hon har två underbara barn, en sexig man, två marsvin, Pudding Cup och Blomma, en sköldpadda som heter Lilly och en minibuss fylld med böcker och barnsaker.

Hon älskar att höra från folk som faktiskt läser hennes böcker, och hon kommer att bli evigt tacksam om du nämner hennes böcker till någon ...

När öden kolliderar

Elena har försökt komma över Holton, grannpojken hon endast haft ögon för sedan barnsben. Men Holton har ett stort problem som han inte kan komma över, ända tills ett dödsfall återförenar dem. Just som de börjar se ljuset i tunneln råkar Elena ut för en fasansfull olycka och hon pendlar mellan liv och död.

Ska ödet slita dem isär en gång för alla just som de började våga tro på framtiden?

 

BOK: NÄR ÖDEN KOLLIDERAR (eng titel - The long ride home)

FORMAT: POCKET & E-BOK

Hennes sista chans

Vad skulle du göra om du fick en sista chans i livet? Katherine kämpar för att skapa sig ett liv i storstan, men alla män hon träffar är skitstövlar och jobbet är uselt. När hennes pappa blir sjuk tvingas Kat tillbaka till det hem hon en gång flydde från. Warren är allt hon någonsin drömt om, och lite till. Drömmen spricker när hans förflutna hinner ikapp honom och avslöjar mörka hemligheter. Katherine flyr ännu en gång utan att se sig om. Kat är på väg mot samma avgrund som en gång raserade allt. Hinner hon inse sitt misstag i tid innan det är för sent?

BOK: HENNES SISTA CHANS (eng titel -  Her last chance)

FORMAT: E-BOK

Sänd från ovan

En novellsamling som kommer att värma ditt hjärta.

 

Melanie Cartwright är en singel, trött, trettiotvåårig musiklärare med en temperamentsfull systerdotter. Jackson Gilroy är en änkling med en uppnosig liten flicka som på sistone tycks komma undan med allt. Tills den gång de träffas tack vare en gemensam blick ut från sina respektive fönster, trodde Jackson aldrig att han skulle känna något igen. Men med julen runt hörnet kan allting hända!

 

*** *** *** *** ***

Megan James hade aldrig träffat någon som konstapel Shane Hanover. Han var ursnygg, trevlig och en riktig hjälte för hennes son, Jacob. Men hon visste att hon inte var rätt kvinna för honom – eller?

Han var singel, hade aldrig varit gift eller i ett längre förhållande och själv var hon mor till en faderlös son, och hade förlorat sitt livs kärlek i kriget i Afghanistan.

Kan en utflykt till den lokala polisstationen föra dessa två osannolika människor samman? Eller kommer det krävas en speciell önskan till tomten för att deras sagostund äntligen ska besannas?

BOK: SÄND FRÅN OVAN (eng titel - One star in the sky)

FORMAT: E-BOK

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2021