top of page
kvinna, författare, profil, Elin Ahlström

Elin Ahlström

  • Instagram
  • Facebook

Elin är uppvuxen med hästar på en gård i Gnesta och spenderade ett år efter studenten som Au Pair i Kalifornien. När hon kom tillbaka från USA påbörjades studier till civilingenjör. Under ett studieuppehåll för att göra militärutbildning i Boden träffade hon sin blivande man. Det var inget de visste då, hon fick mest skäll eftersom han var hennes befäl.
 

Elin brinner för hållbarhet och hur vi kan leva mer hållbart för vår planet. Efter examen började hon arbeta som konsult inom hållbart byggande och har gjort det sedan dess. Hon brinner även för renovering vilket visat sig i hennes lägenhet som hon har renoverat själv. På något sätt verkar projekten hitta Elin och det finns alltid något att syssla med oavsett om det handlar om att göra om ytskikt eller bygga ett bord av en gammal stalldörr.
 

- Jag gillar utmaningar och jag tror att det var framförallt därför som jag skrev klart ”Bortom dina ord”. Jag bestämde mig tidigt för att det här projektet skulle ha en början, en mitten och ett slut, oavsett vad. Det spelade ingen roll om jag var nöjd eller inte. Jag ville bara veta att jag kunde komma i mål med en berättelse. Nu när jag väl lyckades med det har det på något sätt lossnat. Nu vill jag skriva många fler böcker!

bok, e-bok, kvinna, landsbygd, soluppgång
ROMANCE / FEELGOOD

BORTOM DINA ORD

Inga fler män! lovar Hanna när hon packar väskorna efter det senaste uppbrottet. Sommaren ska spenderas på en ranch i Montana för att hitta tillbaka till sig själv. Men när hon anländer till den idylliska landsbygden inser hon att löftet blir svårt att hålla.

Snart befinner Hanna sig i valet mellan två cowboys den ödmjuka och omtänksamma James som är tillsammans med den falskspelande Brenna, eller den karismatiske och rättframme Colby som gjort det klart att han står till hennes förfogande.

I sökandet efter sig själv och en ny tro på kärleken, hamnar Hanna i en svår situation. Snart handlar det inte bara om de val en romans medför, utan att ta sig igenom sommaren med livet i behåll.

bottom of page