Image by Sharon McCutcheon
Elin%20Ahlstrom_edited.jpg

Elin är uppvuxen med hästar på en gård i Gnesta och spenderade ett år efter studenten som Au Pair i Kalifornien. När hon kom tillbaka från USA påbörjades studier till civilingenjör. Under ett studieuppehåll för att göra militärutbildning i Boden träffade hon sin blivande man. Det var inget de visste då, hon fick mest skäll eftersom han var hennes befäl.
 

Elin brinner för hållbarhet och hur vi kan leva mer hållbart för vår planet. Efter examen började hon arbeta som konsult inom hållbart byggande och har gjort det sedan dess. Hon brinner även för renovering vilket visat sig i hennes lägenhet som hon har renoverat själv. På något sätt verkar projekten hitta Elin och det finns alltid något att syssla med oavsett om det handlar om att göra om ytskikt eller bygga ett bord av en gammal stalldörr.
 

- Jag gillar utmaningar och jag tror att det var framförallt därför som jag skrev klart ”Bortom dina ord”. Jag bestämde mig tidigt för att det här projektet skulle ha en början, en mitten och ett slut, oavsett vad. Det spelade ingen roll om jag var nöjd eller inte. Jag ville bara veta att jag kunde komma i mål med en berättelse. Nu när jag väl lyckades med det har det på något sätt lossnat. Nu vill jag skriva många fler böcker!

Elin Ahlström

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
bortom alla ord

En fin berättelse om hur man startar om efter att man fått hjärtat krossat. En feel good story. En bladvändare. Kanske även en fortsättning på denna framöver då den definitivt var läsvärd. Rekommenderas!

- Elina, Bokus

Härlig romance som utspelar sig på en

ranch i Montana, som gjort för att

bli bra, med andra ord. Väl läsvärd!

- Veronica Hyllander, Goodreads

Recension