top of page
kvinna, författare, profil, Emelie Beijer

Emelie Beijer

  • Instagram
  • Facebook

För Emelie har skapandet av nya världar varit ett kärt intresse sedan unga år. Det var först under föräldraledigheten som författandet kom att få ta plats på allvar. Hon har en förkärlek för fantasygenren, helst med en skopa svårfångad kärlek. Det är ett genomgående tema i hennes skrivande.

 

Hon bor i Fagersta med sin sambo och två barn. Utöver skrivandet arbetar hon som gymnasielärare i svenska och historia. På fritiden får den överflödiga kreativiteten utlopp genom renovering av villan eller fotografering av allehanda motiv.

 

I Öarnas rike-serien tas du med på en omtumlande resa genom en värld i krig och en ung kvinnas sökande efter sann identitet. Vägen är kantad av magi, prövningar, kärlek och vänskap. Läs första boken Lysande blå - ta värvning i armén med Elyon och finn kraften inom dig!

ÖRARNAS RIKE

Elyon lever ett skyddat liv långt ifrån det ständigt pågående kriget. En dag gör armén anspråk på henne och mötet med överstelöjtnant Andir förändrar allt i tillvaron.

Ensam tvingas hon finna sin plats i kampen mot förfädernas muterade skapelser, samtidigt uppvisar hon förmågor hon inte borde ha.

Lysande blå är första delen av Öarnas rike. En berättelse om en värld i beständig konflikt, människor med otroliga krafter och sökandet efter sann identitet.

En bokserie i 2 delar.

bottom of page