top of page

KÖPEVILLKOR

OBS! 

I nuläget skickar vi endast beställningar inom Sverige.

Pris

Varje produkt anges med pris, inklusive moms. Denna uppgift finner du i varukorgen när du ska genomföra köpet. Där framgår även frakt samt betalningsalternativ.

Betalning

I nuläget kan du hos oss betala genom Klarna, PayPal och diverse betalkort.

Frakt

Vi skickar med PostNord. Beställningar har fraktpris från 49 kr.

Leverans

Vi har en leveranstid på 3-5 dagar på de fysiska produkter vi har tillgängliga på hemsidan. Bokboxar har ibland längre leveranstid i det fall vi har förhandsköp och inväntar leverans av produkter som ska skickas med bokboxen. Vanligtvis skickas boxen ut inom 7 dagar. 

Retur

Returer sker på din egen bekostnad, om inte det är så att vi packat fel vara eller leveransen nått dig i skadat skicka från posten. Returer skickas alltid som antingen brev eller paket, beroende på vad du mottagit. Vi tar ej emot mot postförskott.

 

Kontakta oss alltid via mail innan du sänder tillbaka varan till oss. Vid retur ska du som kund inte bara kontakta oss men även Klarna för reglering av din fakturabetalning.

Om du inte hämtar ut ditt paket kommer du att debiteras för frakten. Detta gäller även om du avbokar ordern efter den lämnats in till leverantören för leverans.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste anledningen till ånger framgå. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Undantag är för böcker som är signerade, för dem gäller ingen returrätt.

Du som kund ansvarar för att återsända varan till oss utan onödigt dröjsmål senast 14 dagar efter den dag då du meddelat oss att du vill utöva ångerrätten. Packa varan väl så att den är skyddad. Bifoga följesedeln du fick med din order.

Returnera paketet till följande adress:

Everlasting Publisher Int. AB
Broåsvägen 1
432 98 Grimeton


OBS: Skicka inte tillbaka din ordern innan du har kontaktat oss.

Du får inte ha använt varan, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Ett värdeminskningsavdrag kan komma att göras om varans kvalitet har påverkats till följd av att du som kund har hanterat den mer än vad som är nödvändigt för att undersöka dess egenskaper eller funktioner.

Ångerrätt digitala varor

I regel gäller ångerrätt på 14 dagar enligt konsumentlagen. Detta gäller dock ej vid köp av digitala filer som levereras genom en nedladdning. Alltså e-bok och ljudbok. Dessa är undantagna från ångerrätten vid köp på nätet. 

Sekretesspolicy

Vi delar inte dina personliga uppgifter med tredje part, utom i de undantagsfall som beskrivs i sekretesspolicyn, t.ex. i nödsituationer eller om så krävs enligt gällande lagstiftning. För böcker som köps tillhandahåller vi försäljningsinformation, men vi lämnar inte ut personliga uppgifter.

bottom of page