top of page
kvinna, författare, profil, Heidi McLaghlin

Heidi McLaughlin

  • Instagram
  • Facebook

Heidi McLaughlin är en New York Times, Wall Street Journal, och USA Today Bästsäljande författare till "The Beaumont Series, Summer Boys" och "The Archers". Hon är ursprungligen, från Pacific Northwest, men nu bor hon i pittoreska Vermont, med sin man, två döttrar och deras tre hundar.


År 2012 vände Heidi sin passion att läsa till en fullfjädrad litterär karriär, och skrivit över tjugo romaner, inklusive den hyllade serien "Forever My Girl". När skrivandet inte tar upp hennes tid kan man hitta henne sittandes intill spelplanen på någon av döttrarnas basketspel.


Heidis första roman, Forever My Girl, har gjorts till en film av LD Entertainment och Roadside Attractions, med skådespelarna Alex Roe och Jessica Rothe och visades på bio den 19 januari 2018 och finns nu på DVD & Digital.

böcker, e-bok, kvinna, man, kärlekspar
ROMANCE / FEELGOOD

BEUMONT-SERIEN

Jag hade aldrig tänkt bli en rockstjärna. Min plan var att spela fotboll på college. Bli värvad till NFL. Gifta mig med min ungdomskärlek och leva lycklig i alla våra dagar. Så blev det inte.

Jag berättade för henne att jag skulle flytta. Det var den dagen jag krossade båda våra hjärtan. Jag var ung. Tog rätt beslut för min del, men inte för oss. Jag lade ner hela min själ i musiken. Trots det glömde jag henne aldrig.

Hennes doft. Hennes leende.

Och nu återvänder jag. Efter tio år. Jag hoppas på att få förklara, att efter all denna tid vill jag att hon ska vara För evigt min.

bottom of page