Image by Sharon McCutcheon
Heidi%2520McLaghilin_edited_edited.jpg

Heidi McLaughlin är en New York Times, Wall Street Journal, och USA Today Bästsäljande författare till "The Beaumont Series, Summer Boys" och "The Archers". Hon är ursprungligen, från Pacific Northwest, men nu bor hon i pittoreska Vermont, med sin man, två döttrar och deras tre hundar.


År 2012 vände Heidi sin passion att läsa till en fullfjädrad litterär karriär, och skrivit över tjugo romaner, inklusive den hyllade serien "Forever My Girl". När skrivandet inte tar upp hennes tid kan man hitta henne sittandes intill spelplanen på någon av döttrarnas basketspel.


Heidis första roman, Forever My Girl, har gjorts till en film av LD Entertainment och Roadside Attractions, med skådespelarna Alex Roe och Jessica Rothe och visades på bio den 19 januari 2018 och finns nu på DVD & Digital.

Heidi McLaughlin

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
För evigt min.jpg

Boken "För evigt min" som förövrigt har blivit film är en fängslande historia om Liam, Noah och Josie. Heidi McLauglin växlar berätta perspektivet mellan Josie och Liam, intressanta intriger och hela historien är fängslande.

- Magda K., Instagram

En heltypisk amerikansk söt snyftig historia

som är i samma anda som Anna Todds Afterserie minus sexscenerna. Boken är helt underbar att läsa då varje kapitel är uppdelad i Liams och Josies , berättat ur deras perspektiv av historien och det är något jag verkligen uppskattar att läsa.

- Agnetha Jönsson, Instagram

Recension

Image by Sharon McCutcheon
Min egen väg.jpg

Ljuvlig, vacker och alldeles underbar!!!

- Cecilia Grip, Bokblogg

Vissa böcker får hjärtat att slå lite extra. Min egen väg är en sådan bok som inte lämnar mig oberörd. Ett hett boktips om du vill beröras av hela ditt hjärta. Läs dock böckerna i följd.
För evigt min och Min egen väg. Läs och njut!

- Agnetha Jönsson, Instagram

Recension