JIM FRIBERG

Jim Friberg, aktivistpoet och författare - kanske drömmare. Bor i Karlshamn men är aldrig hemma. Hoppet är att få en chans att göra skaparen intressant för omvärlden igen, att göra författaren och verket oskiljaktiga i en värld. Skriver främst för publiken som närmar sig trettio men som fortfarande är kvar i tonåren och dess olyckliga kärlek, turbulens, bi-polaritet och tragedi. 

 

Debuterar som romanförfattare på Everlasting Publisher Int., med tidigare publicerad i poesiantologierna Make love not war och #poesimotrasism.  Skriver hysteriskt mycket poesi för allmän läsning som finns att läsa här: poeter.se

Makaber

Mitt medvetande försvann sakta, med dig nånstans nära mig. Det var slut. Jag var slut. Personlighetsförintelse. Död. Borta. Men du slutade inte. 

Jag tittade på din rakhyvel. Jag frågade mig om den kunde vara effektivare på mig själv. Nåt annat liv kändes inte möjligt. Där jag låg i en blodpöl och en hud fläckad av en sakta koagulerande massa - hopkrupen på ett ljusblått, kaklat badrumsgolv. Hemma kändes så långt bort. Jag undrade om jag ens skulle kunna hitta hem i den här världen igen. 

Makaber är en historia om psykisk ohälsa, maktlöshet och självskadebeteende bland unga, skriven inifrån en ung kropp mitt uppe i skiten. Ett mörkt relationsdrama om destruktiv kärlek och hur den utplånar. En historia som genom sitt inifrånperspektiv möjliggör ett helt nytt perspektiv och förståelse för dessa trasiga unga själar i vårt samhälle. Den är naken, äkta och verklig. I en utlämnande och provocerande historia som speglar den totala maktlösheten hos huvudkaraktären får vi en helt ny inblick i hur det kan kännas att vara fast i en ung kropp full av känslor.

 

BOK: MAKABER

FORMAT: E-BOK

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2020