top of page
man, författare, profil, Joel Zachrisson

Joel Zachrisson

  • Instagram
  • Facebook

För Joel Zachrisson är berättande mycket mer än bara underhållning. Det är ett sätt att fånga egna upplevelser och ge dem liv i fiktionen. Naturfenomen, platser, kulturer och iakttagelser kring mänskligt beteende är de stora inspirationskällorna - frön till idéer från verkliga världen som växer till något nytt i fantasin.

 

Bergslandskap och kulturer från Anderna och Himalaya har influerat hans första bok. De har utvecklats och blandats med andra kreativa idéer – tills allt smält samman i en ny fantasivärld. Folksagor, klassisk fantasy, och lärdomar från psykologi, personlig utveckling och andlighet är andra element som inspirerat.

VI KOMMA IFRÅN RIA RA - BOKSERIE

Vi komma ifrån Ria Ra – en barnlek med en ramsa full av nonsens? Inget kunde vara mer fel!
 

Leken är på dödligt allvar: ett fragment av en uråldrig ceremoni där hedervärda offer står i centrum. Den utvalda förs bort till Ria Ras främmande stad bortom bergen. Ett okänt öde väntar, mörkare än man någonsin kunnat ana.
 

Inspiration från den gamla leken blandas med teman från klassisk fantasy och skapar en berättelse med inslag av äventyr och pusselgåta. En saga för vuxna med barnasinnet kvar.

bottom of page