top of page
kvinna, författare, profil, K. Bromberg

K. Bromberg

  • Instagram
  • Facebook

New York Times bästsäljande författare K. Bromberg skriver nutida romaner som innehåller en blandning av charm, är  emotionella, mycket sexig och lite äkta.

Sedan hon publicerade sin första bok på ett infall 2013 har Kristy sålt över en och en halv miljon exemplar av sina böcker över sexton olika länder och landat på New York Times, USA Today och Wall Street Journal Bestsellers listor över trettio gånger.

Hon tycker om att skriva om starka hjältinnor och skadade hjältar som vi älskar att hata men kan inte hjälpa att förälska oss i. Hon är mamma till tre barn, hon sätter ihop sina romaner mellan skolskjutsar och fotbollsträning, oftast med sin laptop i släptåget.

bok, e-bok, kärlekspar, kvinna, man, bokomslag
ROMANCE / FEELGOOD

SWEET CHEEKS

Allt började med en inbjudan. Till min ex-fästmans nya bröllop. Jag borde ha ignorerat den. Kastat bort den. Satt den i brand. Men det gjorde jag inte. Jag svarade. Med plus en. Och sedan av misstag postade min assistent den.

In kliver Hayes Whitley. Megafilmstjärna. Mannen som har fångat miljoner hjärtan. Men jag gav honom mitt för länge sedan. Han var min första kärlek. Han var mitt allt. Fram tills den dagen han begav sig av för att följa sin dröm, och det utan ens ett enkelt farväl.

När han nu dyker upp utan förvarning tio år senare, borde jag ha vetat bättre och undvikit honom. Jag borde inte ha tackat ja till hans erbjudande att ta mig till mitt ex bröllop. Jag borde aldrig låtit honom kyssa mig. Men det gjorde jag.


Och nu är vi lämnade till vårt öde att klura ut om bitarna från tiden vi en gång delade fortfarande passar ihop. Första kärleken är alltid svår att glömma. Frågan är om vi vill glömma? Eller ska vi löpa linan ut och se vad som kommer att ske härnäst?

bottom of page