top of page
kvinna, författare, profil, Linda Öjdahl

Linda Öjdahl

  • Instagram
  • Facebook

Linda Öjdahl älskar det fantasifulla, skapandet och det paranormala. Hon har under sitt liv jobbat med olika typer av bildskapande såsom målning och fotografi, och det inre och existensiella har ofta fått stå som motiv. Först på senare år har skrivandet blivit en del av skapandet och hon debuterade år 2019 på Everlasting Publisher med När hjärtat slutar slå, som är en skräckromantisk berättelse om att omvärdera sig själv och det man tror på. Om gott och ont, komplicerade relationer och vampyrer.

I sitt skapande vill Linda bland annat utforska maktrelationer och vad de gör med människor. Både de som sitter på övertaget och de som tvingas underkasta sig. Det mörka och nervkittlande är viktiga ingredienser i Lindas skapande, men så är även passion och längtan, de inre demonernas inverkan och spänningen mellan det vackra och det obehagliga.

NÄR HJÄRTAT SLUTAR SLÅ

Om rovdjuret och bytet kunde tala med varandra, vad skulle de då säga? Skulle bytet ge sig frivilligt eller skulle rovdjuret övertalas att låta bli?

Sophies liv kunde kanske sett annorlunda ut om hon växt upp under andra förutsättningar, men som ung, föräldralös piga får hon istället jobba hårt för sitt uppehälle. En kväll dyker en främling upp som kommer att förändra allt.

Från den stunden den rike, unge mannen visar ett besynnerligt intresse för henne infinner sig drömmen om ett bättre liv. Men är Jacques Marceau så perfekt som han försöker få henne att tro? För vad är det som döljer sig bakom Jacques kusliga ögon?

bottom of page