VI VILL LÄSA DITT MANUS!

“There is no greater agony than bearing an untold story inside you.”
~ Maya Angelou

SKRIVER DU INOM FÖLJANDE GENRE?

Skriver du inom följande genre?

# Romantik & feelgood
# Romantiskt drama

# Paranormal romance

# Fantasy & erotik

# Erotik

Skicka in ditt manus till: manus@everlastingpublisher.com

 

Vi gör allt vi kan för att ge svar mellan 1-3 mån.

För större chans till utgivning hos oss rekommenderar vi att du tar hjälp av en lektör för bearbetningen av ditt manus. Vi på förlaget arbetar med flera lektörer och kan erbjuda samarbete med dem, så tveka inte att kontakt oss för ytterligare information.

VIKTIGA SAKER ATT TÄNKA PÅ INNAN DU SKICKAR IN DITT MANUS

# Använd typsnittet  Times New Roman, 12 punkter. Marginalerna ska vara inställda på A4 med måtten 2,54. Radavstånd ska vara 1,5.

 

# Använd ditt ordbehandlingsprograms rättstavningsfunktion och läs igenom ditt manus en gång extra! De små felen är lätta att missa.

 

# Skicka ditt manus digitalt som pdf eller Word.

Skickar du in novell?

# Novellen måste vara mellan 5000  - 10 000 ord. 

 

Vi vill också att du skickar med en kort presentation av dig själv och vad din bok handlar om samt vilken målgrupp du skriver för.

OBS!

FÖLJ ANVISNINGARNA SÅ ATT DITT MANUS SKA KUNNA BLI LÄST OCH OCKSÅ FÖR ATT UNDERLÄTTA VÅRT JOBB.

UTGIVNING - BOK ELLER LÅNGNOVELL

Everlasting Publisher Int. söker ständigt efter författare som är intresserade av engagera sig i sitt författarskap och vill vara delaktig i sin bok- eller novellutgivning. Som författare hos oss investerar du i din utgivning eller väljer att ge ut traditionellt. ​Investeringen återbetalas i form av royalty i takt med att bokupplagan och e-bok säljs.

Vi har ett team som består av både svenska medarbetare och även team utanför Europa där alla jobbar för att våra böcker ska komma ut på marknaden på bästa sätt.

 

Vi använder oss av olika mediekanaler, annonseringar, tidningar, BTJ (bibliotekstjänst) och bloggrecensenter. Därutöver marknadsför vi också våra titlar på Facebook, Instagram, Twitter, Boktugg.se, Amazon, vår hemsida och via nyhetsbrev.

 

Våra böcker finns hos Adlibris, Bokus, CDON, Storytel, Nextory, Bookbeat, Bokon, Apple, Amazon, Kobo och Google Play. Böckerna finns även hos utvalda bokhandlare.

Vi erbjuder utgivning enligt nedan två modeller:

1 - Traditionell utgivning, istället för att du investerar i din utgivning står förlaget för alla kostnader med villkoret att du får 30% av nettot i royalty först efter att förlaget tjänat in produktionskostnaden per bok/långnovell. 

2 - Du investerar i din utgivning och i gengäld erhåller du 80% av nettot i royalty redan från första försäljningskronan.

Observera att vi INTE antar manus automatiskt bara för att du kan investera. Vi ger däremot alltid feedback oavsett om vi antar manuset eller inte.

 

För att få information om prisuppgift för din eventuella bokutgivning är du välkommen att kontakta oss på: manus@everlastingpublisher.com.

UTGIVNING - NOVELL

Vi söker författare som vill satsa på sitt författarskap och vill bli utgivna under sitt eget namn eller pseudonym. Du som är av intresse för oss skriver inom:

# Romantik & feelgood

# Paranormal romance

# Fantasy & erotik

# Erotik

Vi erbjuder utgivning enligt nedan två modeller:

1 - Traditionell utgivning, istället för att du investerar i din utgivning står förlaget för alla kostnader med villkoret att du får 30% av nettot i royalty först efter att förlaget tjänat in produktionskostnaden per novell. 

2 - Du investerar i din utgivning till en engångskostnad på 4000 kronor (exkl. moms) per novell du skickar in till förlaget och som blir antaget. I gengäld erhåller du 70% av nettot i royalty redan från första försäljningskronan.

 ~ Novellen måste vara mellan 5000  - 10 000 ord.

 ~ Använd typsnittet  Times New Roman, 12 punkter. Marginalerna ska vara inställda på A4 med måtten 2,54. Radavstånd ska vara 1,5.

OBS!

FÖLJ ANVISNINGARNA SÅ ATT DITT MANUS SKA KUNNA BLI LÄST OCH OCKSÅ FÖR ATT UNDERLÄTTA VÅRT JOBB.

 

För att få information om din eventuella novellutgivning är du välkommen att kontakta oss på: manus@everlastingpublisher.com.

SKRIVCOACH

Det är många som vill skriva en bok och som har blivit refuserade. Ge inte upp! Vi vill att du håller drömmen vid liv! Använd den feedback du fått av oss och jobba med din text tillsammans med vår skrivcoach. När ni är klara läser vi på nytt. Kostnaden för skrivcoachningen drar vi av när du sedan ger ut din bok hos oss.

 

För information och priser maila: manus@everlastingpublisher.com