VI VILL LÄSA DITT MANUS!

Skriver du inom fantasy, erotik eller romance?

Skicka in ditt manus till manus@everlastingpublisher.com

Det är många som vill skriva en bok och som har blivit refuserade. Ge inte upp! Vi vill att du håller drömmen vid liv! Använd den feedback du fått av oss och jobba med din text tillsammans med vår skrivcoach. När ni är klara läser vi på nytt. Kostnaden för skrivcoachningen drar vi av när du sedan ger ut din bok hos oss.

 

För information och priser maila manus@everlastingpublisher.com

VIKTIGA SAKER ATT TÄNKA PÅ INNAN DU SKICKAR IN DITT MANUS

# Använd ditt ordbehandlingsprograms rättstavningsfunktion och läs igenom ditt manus en gång extra! De små felen är lätta att missa.

 

# Använd typsnittet  Bookman Old Style, 12 punkter. Marginalerna ska vara inställda på A4 med måtten 2,54. Radavstånd ska vara dubbelt.

 

# Skicka ditt manus digitalt som pdf eller Worddokument.

 

Vi vill också att du skickar med en kort presentation av dig själv och vad din bok handlar om samt vilken målgrupp du skriver för.

UTGIVNING

Everlasting Publisher Int. söker ständigt efter nya författare som är intresserade av engagera sig i sitt författarskap och vill vara delaktig i sin bokutgivning. Som författare hos oss investerar du i din utgivning. ​Investeringen återbetalas i form av royalty i takt med att bokupplagan säljs.

 

När du blir utgiven hos oss ser vi helst att du har ett företag (enskild firma räcker gott och väl). Det är av praktiska skäl då du som författare ofta har en del kostnader för författarskapet som är mycket enklare att dra av i ett företag. Det blir också lättare att göra nödvändiga investeringar och ta emot royaltyutbetalningar.

 

Vi har ett team som består av både svenska medarbetare och även team utanför Europa där alla jobbar för att våra böcker ska komma ut på marknaden på bästa sätt.

 

Vi använder oss av olika mediekanaler, annonseringar, tidningar, radio, BTJ (bibliotekstjänst) och bloggrecensenter. Därutöver marknadsför vi också alla våra titlar på Facebook, Instagram, Twitter, Boktugg.se, vår hemsida m.m.

 

Våra böcker finns hos Adlibris, Bokus, CDON, Storytel, Nextory, Bookbeat, Bokon, Apple, Amazon och Google Play. Böckerna finns även hos utvalda ICA Maxi butiker samt hos vissa bokhandlare.

 

Observera att vi INTE antar manus automatiskt bara för att du kan investera. Vi ger däremot alltid feedback oavsett om vi antar manuset eller inte.

 

För att få prisuppgift för din bokutgivning manus är du välkommen att kontakta oss på manus@everlastingpublisher.com.

Skicka ditt manus till:

manus@everlastingpublisher.com

A writer is simply a photographer of thoughts.

-Brandon A. Trean

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2019