top of page
DSC_6642.jpg

OM OSS

"Jag älskar böcker, det är min passion och kan inte tänka mig ett bättre jobb. Det absolut bästa med jobbet är att se författarna när de får sin tryckta bok i handen".

Everlasting Publisher Int. AB grundades i januari 2015 och drivs i första hand av Yamilé Andreasson Craig. Hennes make Mikael Andreasson håller sig lite i bakgrunden, men finns nära till hands när det behövs.

 

Yamilés stora passion för orden och hennes resa började med det egna författarskapet och ledde snart till att även hjälpa andra att förverkliga sina skrivdrömmar. Förlaget specialiserar sig på böcker inom romance, fantasy och erotik. Här hittar du böcker på svenska och från 15+ till vuxen. Tidigare har förlaget också publicerat verk på engelska.

 

"Jag brinner för det skrivna ordet, att få skriva egna böcker och hjälpa andra författare att bli publicerade är fantastiskt!" säger Yamilé Andreasson Craig.

 

Everlasting Publisher är måna om att författarna ska vara del av utgivningen, därför sker alla delar i tätt samarbete. Författarna får den hjälp och det stöd de behöver i sin process. Allt från coachning kring skrivandet och redigering till korrekturläsning och hur författaren ska nå ut med sin bok.

Yamile A Craig.jpg
bottom of page