top of page

Om oss

Vi som grundat Everlasting

"Jag älskar böcker, det är min passion och kan inte tänka mig ett bättre jobb. Det absolut bästa med jobbet är att se författarna när de får sin tryckta bok i handen".

Everlasting Publisher Int. AB grundades under november 2017. I juni 2018 fick de igenom bolagsnamnet. Förlaget drivs av makarna Yamilé A. Craig och Mikael Andreasson.

 

Yamilés stora passion för orden och hennes resa började med det egna författarskapet och ledde snart till att även hjälpa andra att förverkliga sina skrivdrömmar. Mikael är i botten ingenjör och är hans huvudsakliga jobb på dagarna, men övrig tid hjälper han Yamilé med förlaget.

 

Everlasting specialiserar sig på böcker inom romance, feelgood, fantasy och erotik. Här hittar du böcker på svenska och från 15+ till vuxen. Tidigare har förlaget också publicerat verk på engelska.

 

"Jag brinner för det skrivna ordet, att få skriva egna böcker och hjälpa andra författare att bli publicerade är fantastiskt!" säger Yamilé Andreasson Craig.

 

Everlasting Publisher är måna om att författarna ska vara del av utgivningen, därför sker alla delar i tätt samarbete. Författarna får den hjälp och det stöd de behöver i sin process. Allt från coachning kring skrivandet och redigering till korrekturläsning och hur författaren ska nå ut med sin bok.

FÖLJ OSS GENOM:

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
Yamile Andreasson Craig.jpg
bottom of page