Image by Sharon McCutcheon
Patric%20Erlandsson_edited.jpg

Patric Erlandsson är en kreativ och kommunikativ person med en bakgrund fån Chalmers Tekniska Högskola och ett flertal ledande roller på Ericsson. Idag bor Patric i Göteborg, har familj och sitter i ledningen för ett högteknologiskt, börsnoterat svenskt företag.

 

Familjen och det privata umgänget betyder mycket, liksom möjligheten att fortsätta utveckla skrivandet. Med inspiration från ungdomars situation, tekniska innovationer, globala perspektiv och ett kreativt barnasinne inledde Patric år 2004 ett samarbete med sin dåvarande kollega, Andreas Trunk, som resulterar i en romandebut 2019.

 

Sedan projektet startade, har ungdomsromanen om Dino gått igenom ett antal olika faser, skepnader och versioner, men essensen kring ungdomars problem och glädjeämnen, kryddat med kampen mellan gott och ont är fortfarande ett typiskt kännetecken för berättelsen.

Patric Erlandsson

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
Ondskan bortom stjärnorna.jpg

En riktig bra start på en rolig och underhållande serie. Ser verkligen fram emot att läsa mer från dessa författare.

- Håkan Carlsson, Goodreads

Kort och gott så gillade jag den här boken skarpt. Rekommenderas till barn i slukaråldern som vill uppleva ett sci-fi äventyr som de sent kommer att glömma. 

- Madeleine Knutsson, Goodreads

Recension