top of page
Patric Erlandsson.jpg

Patric Erlandsson

  • Instagram
  • Facebook

Patric Erlandsson är en kreativ och kommunikativ person med en bakgrund fån Chalmers Tekniska Högskola och ett flertal ledande roller på Ericsson. Idag bor Patric i Göteborg, har familj och sitter i ledningen för ett högteknologiskt, börsnoterat svenskt företag.

 

Familjen och det privata umgänget betyder mycket, liksom möjligheten att fortsätta utveckla skrivandet. Med inspiration från ungdomars situation, tekniska innovationer, globala perspektiv och ett kreativt barnasinne inledde Patric år 2004 ett samarbete med sin dåvarande kollega, Andreas Trunk, som resulterar i en romandebut 2019.

 

Sedan projektet startade, har ungdomsromanen om Dino gått igenom ett antal olika faser, skepnader och versioner, men essensen kring ungdomars problem och glädjeämnen, kryddat med kampen mellan gott och ont är fortfarande ett typiskt kännetecken för berättelsen.

ONDSKAN BORTOM STJÄRNORNA

Dino Åder har få vänner och i skolan blir han mobbad. För att undkomma Biffen och hans gäng gömmer han sig en dag i en fallfärdig stuga. I ena ögonblicket sitter han i en fåtölj, i det andra vaknar han upp i en okänd galax, där onda makter smider hemliga planer. Vad var det egentligen som hände?

Trots oron att aldrig hitta hem igen gör han det bästa av situationen. Vad som börjar i en lek blir snart till allvar när han upptäcker en förmåga som ingen annan besitter. Barn blir kidnappade, lojaliteter ifrågasätts och Dino finner sig öga mot öga med ondskan.

Ondskan bortom stjärnorna är en berättelse om mod, vänskap och inre styrka.

bottom of page