top of page
Kvinna, författare, profil, Sofie Gustafsson

Sofie Gustafsson

  • Sofie Gustafsson
  • Sofie Gustafsson

Sofie Gustafsson är en kvinna som nyss fyllt 37 år. Till vardags arbetar hon som servicechef på ett stort företag där hon har hand om både förrådshantering och lokalvård. Hon bor på landet med sin man, samt med sina två barn.
   På fritiden skriver hon böcker, tränar styrkelyft och tar hand om sina underbara djur. Hennes stora intresse för böcker började för ca sådär för femton år sedan då hon var gravid med sin första son. Sofie blev då tipsad av sin mamma om att läsa serien, Sagan om Isfolket, skriven av Margit Sandemo. Dessa pocketböcker slukade hon under bara ett par veckor, och efter det så fortsatte det stora intresset för böcker.

   Sofie älskade att läsa, älskade att förvinna in i bokens värd och drömma sig bort i den. Hon kunde sluka en pocketbok under bara en kväll för att sedan börja på en ny dagen efter. Det var helt otroligt. Efter flera år av läsande hade hon en dröm att faktiskt få skriva en egen bok. Och det var sommaren 2021 som hennes dröm äntligen blev sann. Hennes lillasyster tipsade nämligen om en App, Wattpad. Där man kunde skriva och publicera sina egna böcker. Sofie laddade såklart ner denna App och började genast att skriva i den.

   Idag, ca 2 år senare har Sofie skrivit totalt 25 stycken hela, färdigskrivna böcker och noveller. Och håller nu på med ytterligare två. De flesta utav dessa är serier, och de är i genren Romantik, Erotik och Fantasy.

bok, e-bok, bokomslag
ROMANCE

Oväntad förälskelse

Kommande>>
bottom of page