Image by Sharon McCutcheon
Tomas Heed.jpg

Tomas Heed titulerar sig författare, musiker och entreprenör. Han bor i en villa i Borås med fru och två barn. På dagtid arbetar han som egenanställd konsult inom webbutveckling. Utöver skrivandet skapar han musik och driver webbaserade sidoprojekt, bland annat den självtitulerade bloggen Tomas Heed - Författare • Musiker • Entreprenör 

 

Tomas debutroman heter: Metamorfos - demonens blod, och den är planerad att ges ut under våren 2017. Boken är ett fantasyäventyr som handlar om två killar i 18-årsåldern som en dag upptäcker att de har övernaturliga krafter. Bland annat så kan den ene ta liv medan den andre kan ge liv.

 

Boken handlar också om en framgångsrik affärskvinna som hamnar i skottgluggen och eventuellt måste räddas av killarna.

Tomas Heed

Chatbox_edited_edited.png
Image by Sharon McCutcheon
Metamorfos.jpg

Metamorfos - Demonens blod har allt och det var länge sedan jag läste något i stil med den. Det är unikt och oväntat och berättartekniken inkluderar effektivt läsaren i allt som händer, vilket är fantastiskt.  

- Lexi, Goodreags

Som ung läste jag allt ifrån "Alex Rider" till "Skämmerskans Dotter", så skolbiblan och det lokala Stadsbiblioteket var väl besökta med andra ord. "Metamorfos - Demonens Blod"

är en sådan bok jag hade önskat fanns med under min tonårstid, i just den samlingen av barndomsböcker som alltid kommer ligga

nära hjärtat. 

- Melinda Tiger, Goodreads

Recension