VÅR HISTORIA

"Jag älskar böcker, det är min passion och kan inte tänka mig ett bättre jobb. Det absolut bästa med jobbet är att se författarna när de får sin tryckta bok i handen".

Everlasting Publisher Int. AB grundades i januari 2015 och drivs av Yamilé Andreasson Craig. Hennes stora passion för orden och hennes resa började med det egna författarskapet och ledde snart till att även hjälpa andra att förverkliga sina skrivdrömmar. Förlaget specialiserar sig på böcker inom fantasy, romance och erotik. Här hittar du böcker på svenska och engelska från 15+ till vuxen.

 

"Jag brinner för det skrivna ordet, att få skriva egna böcker och hjälpa andra författare att bli publicerade är fantastiskt!" säger Yamilé Andreasson Craig.

 

Everlasting Publisher är måna om att författarna ska vara del av utgivningen, därför sker alla delar i tätt samarbete. Författarna får den hjälp och det stöd de behöver i sin process. Allt från coachning kring skrivandet och redigering till korrekturläsning och hur författaren ska nå ut med sin bok.

SAGT OM EVERLASTING:

"Everlasting tar inte den enkla vägen. De hade kunnat nöja sig med en granskning och korrektur men det kändes verkligen som att de gjorde så mycket mer för att manuset skulle bli så bra som möjligt. Det känns som att jag utöver en publicerad bok även fick en skrivkurs på köpet i samband med den redaktionella granskningen."

 

Elin Ahlström författare till boken Bortom dina ord

"Andra förlag dröjde månader eller svarade inte alls medan Everlasting Publisher svarade både snabbt och utförligt. Jag fick direkt veta vad de tyckte och vad de ansåg behövde mer arbete, redan vid antagningen."

 

Linda Öjdahl författare till boken När hjärtat slutar slå

​FOLLOW US THROUGH:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2021