YAMILÉ ANDREASSON / SHAILENE CRAIG
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon
YAMILÉ ANDREASSON PAGES
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
SHAILENE CRAIG PAGES

Yamilé Andreasson är utöver sitt författarskap grundaren till förlaget Everlasting Publisher Int.

 

Hon älskar att skriva romantik och har inget emot att lägga in lite hetta i varje historia. Det står henne närmast hjärtat utöver fantasy. Så länge hon kan minnas har hon läst, men även skrivit inom romantik.

 

Redan som 16-åring vann Yamilé en novelltävling som Författarfestivalen arrangerat inom fantasy / skräck. Den första av flera noveller som publicerades i media. Långt innan dess visste hon att författare var det hon ville bli. Det var hennes passion.

 

Under åren som gått har det blivit en hel del skrivande både bokserier som noveller, men hon har också medverkat i antologier. Yamilé är inte endast utgiven via sitt eget förlag utan även varit publicerad via andra förlag. Hon medverkar även författare hos Saga Egmont med noveller som skrivs under hennes andra namn: Shailene Craig. Allt under det namnet skrivs i erotikens tecken.

 

Flera av de böcker och noveller Yamilé skrivit under åren finns både som fasta böcker, e-böcker och vissa finns som ljudböcker. Några är även översatta till engelska.

Skuggornas stad - Bokserie

Mörkrets makt, del 1

Arianas tillvaro vänds upp och ner när hon en dag upptäcker att hon inte är som alla andra. Att plötsligt få reda på att hon inte är helt mänsklig och att en annan värld döljer sig mitt framför ögonen på henne är väl jobbigt nog, men att även jagas av blodtörstiga väsen blir nästan för mycket.

Skuggornas stad är en historia med högt tempo, spänning till sista sidan och en stor portion humor. Den berättar även om kärlek och vad denna kan göra för viljan att överleva. Mörkrets makt är den första delen i serien Skuggornas stad.

 

***** ***** *****

Lockad av ondska, del 2

Ariana leder folket i Skuggornas stad, något som visar sig bli en svår uppgift trots vampyren Carmine vid hennes sida. Spänningen trappas upp när Zack inte kan glömma henne. Han tänker finna sanningen om vem han egentligen är och se om han och Ariana kan härska över Skuggornas stad tillsammans.

Lockad av ondska är den andra delen i serien Skuggornas stad.

***** ***** *****

Eldfödd, del 3

Ariana är förkrossad över allt som gått förlorat efter sista striden vid Stora klippan. Carmine i sin tur gör allt han kan för att få henne att se bortom händelsen och finna glädjen i det barn som nu finns i deras liv. Men lyckan blir kortlivad när ondskan de trodde var borta för alltid åter reser sig, redo att slå ut dem alla på ett sätt de aldrig kunnat föreställa sig.

När allt åter faller samman och Carmine försvinner spårlöst, finner Ariana ingen annan utväg än sluta sig till sitt inre mörker. Denna gång tänker hon se till att slå hårt mot hårt, oavsett pris hon tvingas betala. Men i kampen om att rädda dem alla, är hon verkligen villig att inte bara förlora sitt barn, men även Carmine?

Eldfödd är den sista delen i serien Skuggornas stad.

BOK: SKUGGORNAS STAD  (Bokserie)

FORMAT: HÄFTAD, POCKET & E-BOK

När livet brinner - Bokserie

När det blåser upp till storm, del 1

Isabella hade en plan med sitt liv gifta sig med sin ungdomskärlek Mark och leva lyckligt resten av sina dagar. Men vad händer när allt sätts på sin spets och det som verkar perfekt riskerar att falla samman?

När Isabella far hemifrån för att julhandla kan inget förbereda henne på vad som ska hända, att livet kommer förändras för alltid på bara en sekund. Allt detta på grund av en enda händelse som skakar om hela hennes liv.

När det blåser upp till storm är första delen ur serien När livet brinner.

 

***** ***** *****

När jag ser dig, del 2

Efter händelsen i gallerian försöker Isabella finna en väg tillbaka till vardagslivet. När hon äntligen är redo att lämna sjukhuset och återvända till sin familj, kliver David åter in i hennes liv. Isabellas tillvaro sätts ännu en gång i gungning när David lockar med vänskap, men även kärlek.

Snart nog tvingas hon ta ett beslut och välja mellan sin ungdomskärlek och David, men även de känslor som han skapat inom henne. Ett beslut som nu tretton år senare åter kommer att sätta hennes liv i kaos.

Om du fick en andra chans i livet, skulle du våga börja om eller låta det förflutna bli kvar i tiden som var?

När jag ser dig är andra delen ur serien När livet brinner.

***** ***** *****

Någon att dö för, del 3

Isabella och David är fortfarande lyckliga tillsammans tjugo år efter Valeries födsel. Men lyckan verkar få ett abrupt slut när dottern hamnar i ett gisslandrama, kidnappas och riskerar att mista livet.

Deras enda hopp att finna dottern är polismannen Chris Coppola som leder sökandet efter Valerie. Men i sitt sökande inser inte Chris hur mycket som kan komma att stå på spel för dem båda ju närmre han kommer sanningen och finnandet av Valerie.

Någon att dö för är tredje delen i serien När livet brinner.

 

***** ***** *****

När vinden vänder, del 4

Sju år efter att Isabella och David mist dottern Valerie kämpar familj fortfarande med att komma över sorgen. Kan man någonsin komma över förlusten av ett barn?

 

Nikki och Alex jagas av ligister. De gömmer sig undan familj och vänner mot deras vilja. Kommer de någonsin att kunna återvända hem? Eller kommer alla att hamna i fara och få betala med ett högre pris än de redan gjort?

 

Vad händer när allt man trodde på visar sig vara sant är allt annat än det man trott? Vad skulle du göra om du fick en andra chans?

Fjärde och sista delen i denna serie utkommer vintern 2020

BOK: NÄR LIVET BRINNER  (Bokserie)

FORMAT: POCKET & E-BOK

Ropet från andra sidan

I en tät skog vaknar en ung kvinna övergiven och klädd i mystiska kläder. Hon har inga minnen från sitt förflutna och måste samla alla sina krafter för att försöka finna sanningen om sin familj. Sökandet lockar till sig såväl mäktiga fiender som oväntade bundsförvanter och vänner för livet. 

På sin hand bär hon en märklig ring som hon är högst ovillig att ta av sig, någonsin. En ring som kanske kan föra henne in på rätt spår. Men ringen verkar snarare binda henne samman med mörkrets makter. Samtidigt hemsöks hon av blodiga mardrömmar och syner som får henne att ifrågasätta vad som är verklighet eller fantasi.

BOK: ROPET FRÅN ANDRA SIDAN

FORMAT: POCKET & E-BOK

De fördömdas bok

Vem var personen i spegeln? Mia skakade på huvudet. Varför kunde hon inte se sin egen reflektion? Ofrivilligt och som i trans började hon röra sig mot skepnaden som tycktes vibrera från insidan av glaset. Ordlöst och tvingande kallade den på henne. Kroppen lydde.

 

De fördömdas bok innehåller noveller från förlagets stora tävling 2019. Tolv berättelser fyllda med kusligheter och skräck. De medverkande är både tidigare utgivna författare och debutanter.

BOK: DE FÖRDÖMDAS BOK

FORMAT: POCKET & E-BOK

En andra chans

När Annie en dag för dryga tio år sedan sagt att hon var kär i honom älskade honom hade Lucas skrattat bort det hela. Sett hur besvikelsen nått hennes vackra ansikte och försökt skämta bort allt återigen bara för att sedan inse hur sårad hon blivit av allt korkat han sagt. För sent hade han begripit att om han sagt att han kände detsamma så hade de nog blivit ett par och kanske ännu varit tillsammans kanske gifta. Men så blev det inte. Han hade varit för ung, dum och rädd för att ta chansen då. 

En andra chans innehåller noveller från förlagets stora tävling 2020. Tolv berättelser fyllda med passion. De medverkande är både tidigare utgivna författare och debutanter.

BOK: EN ANDRA CHANS

FORMAT: POCKET & E-BOK

Stanna hos mig inatt

Jennifer och Dannys passionerade affär slutade i hjärtesorg när han lämnade henne för att uppfylla en dröm. Under lång tid hoppades hon på att han en dag skulle återvända, men till sist fick hon gå vidare med sitt liv. Dannys och Jennifers tid var förbi.

Men vad händer när ödet tvingar dem att mötas igen? Kan all smärta som finns kvar sedan de gick skilda vägar smälta bort och de ännu en gång finna vägen tillbaka till varandra?

BOK: STANNA HOS MIG INATT

FORMAT: E-BOK

Jag kommer hem till jul

Hon kände hur hans brännande blick studerade henne. Vandrade från de perfekt manikyrerade naglarna på ratten och stannade till vid silhuetten av hennes ansikte. Trots att det var långt fram till nästa bil och underlaget kändes bra, tordes hon inte se på honom. Var rädd för kroppens reaktion om hon mötte hans blick. Louise var egentligen allt annat än blyg inför män. Hon var charmig, pratglad och lättsam, det visste hon med säkerhet. Ändå var det en ny Louise hon såg sig själv uppträda som nu. En timid och generad version med tunghäfta. Varför betedde hon sig så underligt?

Tolv passionerade noveller fyllda med romantik i julens tecken. Det är en härlig blandning av både författare som tidigare blivit utgivna, men även debutanter. Jag kommer hem till jul, innehåller noveller från förlagets stora novelltävling 2018.

BOK: JAG KOMMER HEM TILL JUL

FORMAT: POCKET & E-BOK

Om du var min

Mitt i de hastiga stegen in till rummet lyckades Jennie sätta krokben på sig själv, tappa balansen helt och landade på golvet med en duns. Rodnad spred sig som en löpeld över hennes kinder där hon låg platt på golvet, halvvägs in till salongen. Sky, som inte hunnit fånga upp henne stod nu på knä vid hennes sida och såg orolig ut.


Hans hand vilade mot hennes rygg medan hon hämtade sig och försökte finna styrkan att tränga undan sin förlägenhet. Den lätta beröringen fick kinder att hetta till ytterligare, pulsen att öka och innan hans hand lämnade hennes kropp kändes det som om hans fingrar lätt smekt ryggen. Men det hade säkert varit hennes fantasi som spelat ett spratt.

GENRE: ROMANTIK / FEELGOOD

FORMAT: E-BOK

Stanna hos mig inatt

Jennifer och Dannys passionerade affär slutade i hjärtesorg när han lämnade henne för att uppfylla en dröm. Under lång tid hoppades hon på att han en dag skulle återvända, men till sist fick hon gå vidare med sitt liv. Dannys och Jennifers tid var förbi.

Men vad händer när ödet tvingar dem att mötas igen? Kan all smärta som finns kvar sedan de gick skilda vägar smälta bort och de ännu en gång finna vägen tillbaka till varandra?

BOK: STANNA HOS MIG INATT

FORMAT: E-BOK

Dolt under ytan

Eliza reste sig från skrivbordet. Tvekade igen. Gjorde hon det rätta genom att släppa denna bomb? Var hon verkligen redo att förgöra sin familj som var enat på sitt eget speciella lilla vis??

Dolt under ytan är en novell som kryper under skinnet på en. En berättelse som tar upp det som inte får hända i en familj. Det som tystas ner och aldrig kommer upp till ytan. Eller? Eliza är flickan som är modig nog att trotsa tystnaden och låta alla få veta vilka hemskheter hon tvingats utstå, allt som förgjort hela hennes barndom och raserat hennes liv. Frågan är vad som händer när det dolda väl kommer upp till ytan

GENRE: DRAMA

FORMAT: POCKET & E-BOK

Sviken

Vid första anblick trodde jag att det var en bild på mig och kunde inte förstå varför en av de där privata bilderna han tagit på mig hamnat i vår familjedator. Så jag klickade på bilden för att se om jag misstagit mig.
Jag skulle aldrig ha klickat ? Så snart bilden visades för mig rasade min värld.?

Sviken är en novell om otrohet och verkligheten bakom den lyckliga fasaden. Garanterat en novell som inte lämnar någon oberörd och baserad på en sann historia. Den är stark, gripande och ärlig.

GENRE: DRAMA

FORMAT: E-BOK

Shailene Craig böcker / noveller

Lockelsen: Förbjuden mark & För evigt hans​

"Se på mig?", sa han mjukt och satte ett finger under hennes haka och tvingade Chloe att möta hans blick. "Varför tvekar du?"

Chloe är en sexig kvinna med ett knäckt självförtroende som sitter fast i en destruktiv relation. Följ med när hon en kväll väljer att leva ut sina fantasier och ger sig in på förbjuden mark. Chippendales innebär heta dansare utan kläder, men vad kan hända bakom kulisserna när showen är slut? Svaret får du av Chloe när hon låter dig hänga med en natt hon sent ska glömma.

Lockelsen är het, förbjuden och baserad på en sann historia.

GENRE: ROMANTIK / EROTIK

FORMAT: E-BOK

Temptation: Forbidden Ground

“Look at me,” he said softly, and put a finger under her chin and forced her to meet his gaze. “Why do you hesitate?”

Chloe is a sexy woman with broken self-confidence, stuck in a destructive relationship. Follow her on an evening when she decides to live out her fantasies and step into forbidden ground. Chippendales means hot guys with no clothes, but what happens behind the scenes when the show ends? Chloe gives you the answer when she lets you come along during a night she won’t ever forget.

Temptation is a sexy novella that reveals what can happen when you decide to follow your deepest fantasies. It’s hot, forbidden, and based on a true story.

This is the English version of the novels Om du ber mig / Längtan: Passionerade noveller.

GENRE: EROTICA

FORMAT: E-BOOK

Längtan: Passionerade noveller​

Henry hade alltid tyckt att Elise var en vacker kvinna, men hade aldrig tidigare ägnat någon tanke åt att hon även var väldigt sexuellt tilldragande och förförisk. Lusten att ta henne stående mot skrivbordet lockade. Han kunde se sig själv stående tätt bakom henne och hur han smekte de runda mjuka brösten. Han blundade några sekunder för att behärska sig och inte göra något impulsivt.

Längtan är tolv noveller fyllda av passionerad vällust och den första novellsamlingen skriven av Shailene Craig. Sedan dess har författaren utkommit med fler noveller, så som Lockelsen samt För evigt hans.

GENRE: ROMANTIK / EROTIK

FORMAT: POCKET & E-BOK

Om du ber mig​​

"Du kom", viskade han i hennes öra. Lina nickade till svar medan hon kände hur det pirrade i hela kroppen när orden nådde henne.
"Jag kan inte stanna länge? Måste hem. Har saker att göra?" sa hon motvilligt medan hela hennes inre inget hellre ville än vara nära och inte lämna honom, varken nu eller senare. Hon ville stilla sin lust och slänga sig i hans famn och skrika ut alla känslor som han skapade inom henne. Men hon kunde inte säga det till honom , hon vågade inte.
 

Joel smålog och räckte henne sin öl. Hon tog en klunk och hoppas den skulle döva begäret som inte vill lämna henne. Hon ville krypa in i hans famn, dra av honom kläderna på plats, kyssa honom och låta honom ta henne där de satt. Där väl dolda för andras ögon, men ändå med en viss risk att någon kunde komma att se dem. 

Om du ber mig innehåller tolv erotiska noveller fyllda med fantasifull vällust. De är heta, intima och eggande fantasier där allting är tillåtet. Det är lustfylld läsning för både kvinnor och män. 


Detta är en ny bearbetad utgåva sedan den utkom 2015. Denna är även den råa versionen av novellsamlingen Längtan: Passionerade noveller.

GENRE: EROTIK

FORMAT: E-BOK

Berör mig, förför mig: Passionerade noveller

Hans blick var intensiv och för bara någon sekund kändes det som om tiden stod stilla och allt hon ville vara att känna sig ung igen. Bli hållen av en stark famn och bli kysst, förförd och aldrig släppa taget. Han log det där pojkaktiga leendet hon lärt känna under årens gång. Ett leende som alltid fått henne att le, men för första gången pirrade det istället inom henne och hon tryckte sig bort från honom, hastigt, av rädsla för känslorna som väcktes i henne.

Berör mig, förför mig nu i helt ny uppdaterad version med två nya noveller. Fjorton passionerade noveller fyllda med heta, intima och eggande fantasier där allt är tillåtet. Det är lustfylld läsning för både kvinnor och män.

GENRE: EROTIK / PASSION

FORMAT: POCKET & E-BOK

Låt spelet börja: Passionerade noveller

Kvinnan lade huvudet på sned, närmade sig likt en panter som tänkt flyga på sitt byte. Hennes ögon betraktade blåmärkena på hans armar och började knäppa upp hans skjorta. Fick syn på guldkedjan han bar kring halsen. Knäppte loss den och lade den på det kalla stålbordet. Såja, vännen , sa hon och slickade honom längs underläppen. Det här kommer gå fort.

Låt spelet börja är en erotisk novellsamling med tolv lustfyllda berättelser. Utöver passion och äventyrliga sexscener finns dessutom en thrillerhistoria bakom varje novell - en oslagbar kombination.

BOK: LÅT SPELET BÖRJA

FORMAT: POCKET & E-BOK

​FOLLOW US THROUGH:

 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • boktugg

© Everlasting Publisher Int. AB 2021